Företaget

Helsingin Kiinteistötekniikka är en partner inom fastighetsservice med full service. Företaget ger kunderna gårdskarlservice som förr i tiden med fastighetsservicens resurser och tjänster samt trettio års gedigen erfarenhet. Vi har specialiserat oss på underhåll av bostadsfastigheter lokalt och verkar i området kring Helsingfors stadskärna.

Vi hjälper våra kunder att bevara värdet på fastigheter och material samt att spara miljön. Vårt kundlöfte är att underlätta vardagen dygnet runt och att fixa saker på en gång med beaktande av helheten.

Helsingin Kiinteistötekniikka sysselsätter i dag tio utvalda yrkespersoner som specialiserat sig på fastighetsservice.

Viemäriputket kulkevat kiinteistössä kellarikerroksessa.

Förstklassig aktör

Vi använder fastighetsbranschens system och tekniker för att säkerställa att verksamheten sker förstklassigt i varje skede av fastighetsserviceprocessen.

Av en aktör inom fastighetsservicen krävs omfattande kunnande om underhåll av moderna krävande fasatighetsobjekt, underhållskompetens, kunskap och moderna redskap för att sköta underhållet av fastigheter. Helsingin Kiinteistötekniikka har omfattande och mångsidig utrustning för fastighetsunderhåll för att sköta servicen och underhållet av krävande fastigheter.

Vår personal har flera årtiondens erfarenhet av fastighetsservice och vi har skapat ett flexibelt sätt att betjäna kunder utan att pruta på kvaliteten. Vårt mål är att ta hand om fastighetsservicen på ett bra sätt – utan att pruta på arbetskvaliteten”, och detta avspeglas på vår verksamhetskultur, som märks i långvariga avtal och nöjda kunder!