Yritys

Helsingin Kiinteistötekniikka on täyden palvelun kiinteistöhuoltokumppani, joka tarjoaa vanhan-ajan talonmiehen tapaan kiinteistöhuollon resurssit ja palvelut ketterästi ja vaivattomasti, kolmenkymmenen vuoden vankalla kokemuksella. Olemme erikoistuneet asuinkiinteistöjen huoltoon paikallisesti Kanta-Helsingin alueella.

Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Asiakaslupauksemme on arjen helpottaminen ympärivuorokautisesti ja kerralla kuntoon -asenteella.

Helsingin Kiinteistötekniikka työllistää tänä päivänä kymmenen valikoitua kiinteistöhuoltoon erikoistunutta ammattilaista.

Laadukas ja palveleva

Me Helsingin Kiinteistötekniikalla palvelemme asiakkaitamme kattavalla ja monipuolisella kiinteistöhuoltokalustolla ja tarjoamme palvelumme nykyajan vaativien kohteiden kunnossa- ja ylläpitoon.

Käytämme kiinteistöalan järjestelmiä ja teknologiaa, joilla varmistetaan laadukas toiminnan kulku jokaisessa kiinteistöhuollon prosessin vaiheessa.

”Pyrimme hoitamaan kiinteistöhuoltohommat hyvin – työn laadusta ei tingitä, ja tämä kuvastaa toimintakulttuuriamme, joka näkyy pitkäaikaisina sopimuksina ja tyytyväisinä asiakkaina!

Vihreät arvot yhtiömme toiminnassa

Haluamme kantaa omalta osaltamme yhteiskuntavastuun ja valitsemme aina ympäristöystävällisen vaihtoehdon niin käyttämiemme yhteistyökumppanien kuin tuotteidenkin osalta.

Pyrimme käyttämään yhtiössämme sähköllä toimivia kulkuvälineinä, jotta hiilijalanjälkemme jää mahdollisimman pieneksi. Olemme esimerkiksi hankkineet huoltomiestemme käyttöön sähköskoottereita, jotka eivät rasita luontoa ja mahdollistavat huoltomiestemme nopean liikkumisen huoltokohteesta toiseen.

Yksi yhteistyökumppaneistamme on Smartpipe System Oy, alan johtavia mikrobiologian yrityksiä, joka tarjoaa bakteeripohjaisen puhdistusprosessin putkistojen kunnossapitoon. Useat asiakkaamme ovat ottaneet käyttöönsä kyseisen puhdistusprosessin, jonka avulla päästään eroon ikävistä hajuhaitoista ja maksimoidaan putkistojen käyttöikä ekologisesti.