Kiinteistöhuollot

Oma kiinteistönhoitaja on olennainen osa kiinteistöjen toimivuutta ja viihtyisyyttä

Kiinteistönne oma huoltomies, kiinteistönhoitaja, talkkari… Tärkeällä tekijällä on monta nimeä.

Helsingin Kiinteistötekniikka tarjoaakin juuri teidän taloyhtiönne tai liikekiinteistönne pirtaan sopivan kiinteistönhoitajan, joka huolehtii kiinteistönne kunnosta ja toimivuudesta samalla pieteetillä kuin ikioma talonmies.

Vastaamme lähes 80 taloyhtiön kiinteistöhuollosta ja muutaman liikekiinteistön huoltotoiminnasta Kanta-Helsingin alueella.

Toimintamme periaatteisiin kuuluu se, että nimeämme huoltokohteelle aina oman kiinteistönhoitajan ja tälle varamiehen, jolloin kohdetta hoitaa aina sen tunteva ammattilainen.

Helsingin Kiinteistötekniikan kanssa asioidessasi saat aina henkilökohtaista palvelua ja voit olla varma siitä, että huoltoyhtiöllä on kasvot.

 

Nopeus ja avoimuus kaiken taustalla

Meille on tärkeää hoitaa kaikki työpyynnöt välittömästi ja pitää asukas tietoisena korjauksen aikataulusta säntillisesti.

Kun sovimme huollosta ja sen aikataulusta asukkaan kanssa, pidämme myös sovitusta kiinni.

Toimistomme kiinteistösihteeri on paikalla arkipäivisin auttamassa päivittäisten ongelmien ratkaisemisessa ja huoltopyyntöjen koordinoinnissa.

 

Nykyaikainen kalusto ja kiinteistöhuolto-ohjelma takaavat jouhevan työskentelyn kesät talvet

Käytössämme on moderni kalusto kiinteistöhuollon tehtävien hoitamisekseen. Huollamme kalustomme säännöllisesti sen toimintakunnon takaamiseksi kiireellisissäkin huoltotöissä.

Käytössämme on kiinteistöhuolto-ohjelma, jonka kautta kaikki työpyyntömme kulkevat ja niistä jää aina dokumentti myöhempää tarkastelua varten. Tähän ohjelmaan annamme pääsyn isännöitsijälle sekä hallituksen jäsenille heidän sitä halutessaan.

Tarjoamme myös kattavat lumi- ja lumenajotyöt, hiekoitukset sekä asiantuntevat remontointipalvelut.

Vihreät arvot työmme keskiössä

Noudatamme toiminnassamme vihreitä arvoja ja valitsemme aina ekologisen vaihtoehdon mikäli mahdollista.

Valitsemme kumppanimme myös tätä periaatetta vaalien, sillä haluamme sijoittaa kestävään kehitykseen.

 

Meistä sanottua

”Oma huoltomies on meille parhaiten toimiva malli. Asiat sujuvat tuottavammin, kun aikaa ei mene perusjuttujen selvittämiseen. Työt tulevat sujuvasti ja nopeasti hoidetuksi. Voin suositella Helsingin Kiinteistötekniikkaa muillekin kiinteistöille, joiden huolto vaatii erityislaatuista palvelua.”

Kiinteistöjohtaja Hannu Hänninen, Eiran sairaala.

Pyydä tarjous kiinteistöhuollosta

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.