Helsingin Kiinteistötekniikka Oy ja SmartPipe Systems Oy yhteistyöhön

Suomen Kiinteistötekniikka kiihdyttää ympäristöystävällisten ratkaisujen tuomista osaksi taloyhtiöiden putkistojen huoltotoimenpiteitä.
Suomen Kiinteistötekniikka Oy ja Suomalainen mikrobiologian yritys SmartPipe Systems Oy yhteistyösopimukseen. Suomen Kiinteistötekniikka alkaa tarjota jatkossa kiinteistöille SmartPipen tuottamia ympäristöystävällisiä puhdistusaineita taloyhtiöiden putkiston hoitoon.

Yhteistyön ajatuksena on reagoida ”ympäristöystävälliseen putkiston hoitoon taloyhtiöissä”. Ilmastonmuutoksen myötä ympäristöystävällisyyteen tulee kiinnittää huomiota myös taloyhtiöiden jätevedenpuhdistuksessa. ”Haluamme olla edelläkävijöitä ja osaltamme luomassa ympäristöystävällisempää huomista taloyhtiöiden jätevedenpudistuksessa”, toteaa Suomen Kiinteistötekniikan toimitusjohtaja Esa Kumpu.

SmartPipen hyödyntämämme teknologia on ympäristöystävällistä ja se perustuu luonnonmukaiseen bakteeripohjaiseen puhdistusprosessiin. Käyttämämme Biotroop-tuotteet ovat 100% turvallisia, kotimaisia, luonnonmukaisia ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia. Palvelumme avulla putkisto- ja jätevesijärjestelmä pysyy toimintakunnossa ja sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

Palvelumme on kattava ja huoleton – se sisältää kaikki tarvittavat huoltotoimenpiteet. Aloitamme putkiston ja mahdollisen rasvanerotuskaivon kunnon kartoituksesta ja huolehdimme kokonaisvaltaisesti järjestelmän asennuksesta, huollosta ja ylläpidosta. Seuraamme kohteen kuntoa säännöllisesti. Näin pystymme takaamaan järjestelmän optimaalisen toiminnan.

Lisätietoja aiheesta

Esa Kumpu
0400 331 141

Juha Hietarinta
0400 180 565