Ennakkotiedote Töölön alueen isännöitsijöille ja hallituksille

Helsingin Kiinteistötekniikka Oy  ja Kiinteistöhoito Mc Clean Oy ovat vastaanottanut kevään aikana yksittäisiä tarjouspyyntöjä ja kyselyitä Töölön alueen taloyhtiöiltä kiinteistöhuollon hoitamiseksi. Olemme aukaisemassa yhdessä  uutta toimipistettä Töölön alueelle ja toivomme saavamme lähiseudulta taloja hoitaaksemme. Annamme mielellämme tarjouksia alueen taloista ja tulemme paikan päälle katsomaan yhtiöitä ja miettimään miten niiden kiinteistönhoito olisi järkevintä tehdä.

Helsingin Kiinteistötekniikka Oy on toiminut Punavuoren alueella jo kolmekymmentä vuotta ja saavuttanut vakiintuneen aseman tässä kaupungin osassa. Yrityksellä on hoidossa kahdeksan kymmentä taloyhtiötä ja muutamia liikekiinteistöjä kuten Hämäläisten talo Urho Kekkosen kadulla. Yrityksen palveluksessa on kymmenen huoltomiestä ja yksi toimistosihteeri. Toimistomme sijaitsee Pietarinkatu 9 katutasossa ja se on avoinna arkisin klo 09.00-15.30.

 

Kiinteistöhoito Mc Clean Oy on vuonna 1993 perustettu yrittäjävetoinen kiinteistöhuoltoyritys joka toimii Töölön- ja kantakaupungin alueella. Yritys vastaa noin 90 kiinteistön huoltotehtävistä 13 kiinteistöhuoltoalan ammattilaisen voimin. Yrityksemme kohdekannasta noin 50% on kantakaupunkilaisia asunto-osakeyhtiöitä. Vanhimmat yrityksemme voimassaolevista sopimuksista on perustamisvuodelta 1993. Yrityksemme päivittäisestä toiminnasta vastaa yrittäjäkaksikko Kauko Mäcklin ja Petri Valasvuori. Toimimme hyvässä yhteistyössä ja hengessä Helsingin Kiinteistötekniikka Oy:n kanssa.

 

Olemme molemmat yksityisessä omistuksessa oleva yritys ja tarkoituksemme on jatkaa tällä samalla omistuspohjalla vielä pitkään. Isot toimijat ovat vallanneet alaa, eivätkä pienet toimijat ole aina pystyneet vastaamaan heidän laajenemiseensa. Me uskomme kuitenkin, että perinteistä kiinteistöhuoltoa halutaan edelleen taloyhtiöissä ja asioida tuttujen ja luotettavien huoltomiesten kanssa. Meillä huoltomiehet viihtyvät ja heistä pidetään huolta, koska me toimimme joukkueena ja kaiken keskiössä on taloyhtiöiden ja asukkaiden palveleminen.

Me haluamme sitoutua taloyhtiöihin pitkäksi ajaksi ja tehdä työtämme rehellisesti ja läpinäkyvästi. Meille voi soittaa milloin vain ja pyrimme aina auttamaan parhaamme mukaan.

Otamme tällä hetkellä uusia huoltomiehiä palvelukseemme sillä uskomme täysin siihen, että tulemme saavuttamaan hyvän aseman myös Töölön alueella. Mikäli mietitte huoltoyhtiön vaihtoa, niin ole rohkeasti yhteydessä minuun niin annamme parhaan mahdollisen tarjouksen kiinteistönhuollosta.

 

Tiedusteluihin ja kysymyksiinne vastaa Esa Kumpu p. 0400-331141 /esa.kumpu@helkitek.fi  sekä Pete Valasvuori p. 040-3508984  Pete@mcclean.fi

 

Terveisin,

Esa Kumpu
Toimitusjohtaja 
Helsingin Kiinteistötekniikka Oy

Pete Valasvuori
Huoltopäällikkö, COO
Kiinteistönhoito Mc Clean Oy